Övsömör-megelözhető

Az övsömör megelőzhető, ha az immun rendszered a topon van, folyamatosan.
Abban a pillanatban, amikor nagyon el, le van foglalva a védekező rendszer, mondjuk egy hepatitis vírussal, vagy egy daganat ellenes tevékenységgel, de néha egy átvirrasztott/átmulatott/ éjszaka után is előállhat az a pillanat, amikor az addig szaporodásában elnyomott vírus képes szaporodni, és ezzel a nagyon kellemetlen, csúnya, és fájdalmas tüneteket produkálni. És nem csak a hason, hanem a test bármelyik "övében", akár a hónalj, vagy a szemhéj is lehet a hólyagok megjelenésének a szintere. És van egy rossz hírem: már rég a feledés homályába vész, hogy voltak kiütések a bőrön, mikor a fájdalom még mindig tartja magát
Tehát immunrendszer szinten tartása, megfelelő élő, hasznos anyagokat tartalmazó táplálkozással, célzottan fogyasztott egyéb tea, főzet, préselmény, táplálékkiegészitők segítségével.
Egy biztos, ha már ott a baj, az aloe kívül, belül segít a gyors felépülésben, de akupunktura, lézer kezelés is meggyorsitja a gyógyulást,és fájdalom mentesit is. A jó öreg C vitamint sem kell elfelejteni, illetve érdemes lizin dús táplálékot /köles pl./ beiktatni az étkezésünkbe.És a kedvenc virágommal, az orbáncfűvel is sokat segíthetünk magunkon.




1 megjegyzés:

  1. Hugi, te ezt olvastad?

Megjegyzés küldése

Banner