Nem működik

Nem működik a Facebookod

Azoknak, akiknek nem elérhető a 6.6-os Facebook verzió a Purchased menüből, használják a Safariban a Facebook-ot, hamarosan frissülni fog és menni fog rendesen.


Tegnap este és ma reggel is frissült a Facebook alkalmazás. A tegnap esti frissítés régebbi készülékeknél tönkretette a Facebookot, tehát többször kilépkedett vagy akár el sem indult, az új frissítés pedig már nem érhető el az App Store-ból, így le sem tölthető. Mindkét hibára az Apple által nemrég bevezetett funkció lehet a megoldás. Erről Az Apple lehetővé teszi az appok korábbi verzióinak letöltését az App Store-ból! című cikkünkben már írtunk.

Készítettem egy rövid videót nektek, aminek segítségével lépésről-lépésre könnyedén letölthetitek a régebbi verziójú Facebook alkalmazást. Egyébként 6.6-os Facebook appot lehet letölteni, ami még tartalmazza a Facebook chatet is. 🙂

photo 2

Tehát az első lépés, hogy letöröljük a jelenlegi Facebook appot, majd pedig az App Store-ból az Updates fülön lévő Purchased menüben keressük meg a Facebook alkalmazást és töltsük le a készülékünkre. Érdemes erre az időre az automatikus frissítést is kikapcsolni!

hqdefault

A videó nem látható mobileszközről, mert a YouTube nem engedélyezte, kivétel a Szifon.com alkalmazás, mert ott mégis működik. 🙂 Ez talán a zene miatt lehet, próbáljátok meg a YouTube appal elindítani. A videót erre találjátok: link
Szóbázis Linkkatalógus (81en1.info)

 

 

 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Banner