valtozik a mesenger a facebokon


  Új funkciók, megváltozott kezelőfelület és mindezt jelző, megújult logó jellemzi a Facebook legújabb Messenger üzenetküldőjét.

A Facebook folyamatosan változtatja és frissíti a Messenger üzenetküldőjét, most azonban átfogó, még nagyobb átalakuláson megy keresztül az app, amelynek több mint egymilliárd felhasználója van világszerte.

A Facebook szeretné még jobban összekapcsolni az embereket, ezért az elmúlt fél év során olyan újdonságokat épített be a Messengerbe, mint például a virtuális szoba, a közös videonézési lehetőség. Nemrég egybeolvasztotta a Messenger és az Instagram üzenetküldőjét is, ennek előnyét elsőként Észak-Amerikában lehet majd élvezni.

Ezúttal viszont nem a háttérben csiszoltak a Messengeren, hanem a kezelőfelületét alakítják át. A chatekhez új színek, új témák, személyre szabható reakciók érkeznek, ezeknek hála pedig állítólag sokkal szórakoztatóbb lesz a szolgáltatás.

Egy videót is összeállított a Facebook, persze ebbe olyan dolgok is bekerültek, amelyek egy ideje már elérhetőek: mint például a sötét mód. A Facebook szerint akkora megújuláson megy át a Messenger, hogy ideje logót váltani. Az újdonságok miatt kapja tehát az új, színesebb logót a Messenger.


Continue Reading..

Banner