USB tisztítás



Azt hiszem sokan vagyunk akik használunk USB tárolókat, de már jóval kevesebben akik ezen eszközök takarítására is gondolnak. Nekem sem jutott eddig eszembe, ám most találkoztam egy ilyen terméket bemutató cikkel, és bizony-bizony, nem árt erre is odafigyelni, hisz hasznos területeket szabadíthatunk fel.

Az ingyenes takarító programot innét lehet letölteni: Tovább a Letöltéshez

Ha kell egy kis segítség, itt találsz útmutatást a program használatához.


Continue Reading..

E-castig.com


Ezen az oldalon havonta lehet műszaki cikkeket nyerni. Pontosabban összegyűjteni rá megfelelő számú látogatót. Ha regisztrálsz, és továbbküldöd mindenkinek a linkedet, megnyitáskor jóváírnak 1 eurot. 24 óránként egy kattot fogadnak el egy IP-ről. Pl. egy laptop 3000 euro, egy iPhone 3GS pedig 2500. Egy próbát megér! ha mégsem vágsz bele,akkor légyszi küldj egy kattintást ide nekem! Köszi!

KATTINTS RÁM!

Ajánlom mindenkinek, akinek rengeteg ismerőse van. Ha bejön, 30 naponta tudunk indulni valami jó kis nyereményért!

Continue Reading..

Ízületi fájdalmak csökkentése



Hasogat, szúr... akárhová teszem fáj, mozdítani sem tudom....
ime 5 tipp az ízületi fájdalmak csökkentésére:


1. A krónikus ízületi fájdalmakra sokan ajánlják a meleg fürdőt vagy borogatást, de a gyógyszertárban kapható melegíthető "párnák" is enyhíthetik a fájdalmat. Krónikus fájdalmakra gyakran ajánlják a fürdőterápiát! Ezzel két oldalról is támogathatjuk a gyógyulást, egyrészt a meleg víz enyhíti a fájdalmakat, másrészt, a vízben való mozgás segítheti az ízületek gyógyulását is.

2. A masszírozás, különösen valamilyen lágy, semleges krémmel vagy aromaterápiás olajjal, szintén jó hatású lehet. A majoránna, a bazsalikom, a rozmaring enyhíti az izmok merevségét, a borsmenta hűsítő, fájdalomcsillapító hatású, a kamilla és a gyömbér gyulladáscsökkentő. A kámfortartalmú kenőcsök ("vietnámi balzsam") pedig egyszerre hűsítő és melegítő hatásúak, így mindkét hőhatás kellemes, fájdalomenyhítő érzését biztosítják.

3. A káposztapakolás a népi gyógyászat szerint nyugtató, méregtelenítő, gyulladáscsökkentő és keringésjavító hatással bír. A lereszelt vagy apróra vágott fejes káposztával borítsuk be a kezelni kívánt testrészt, majd tekerjük körbe fóliával és alaposan bugyoláljuk be törülközőbe. Két-három órát vagy egy egész éjszakát is a bőrön hagyhatjuk. Kúraszerű alkalmazása javasolt.

4. Az óvatos mozgás (gyógytornász segítségével összeállított gyakorlatokkal), a testsúly karbantartása és a sok folyadék az ízületek állapotán is javít! A túlsúly ugyanis extra terhet ró az egyébként is kínlódó ízületekre. A kíméletes jóga vagy a lassú mozdulatokból álló tai chi a tapasztalatok szerint csodákat művel.

5. A fekete nadálytő kivonatot tartalmazó kenőcsök, krémek (például a Flexagil) nemcsak a gyulladást csökkentik, de a fájdalmakat is enyhítik! Ezt akut és krónikus fájdalomnál egyaránt használhatjuk.
Forrás: hazipatika.hu


Continue Reading..

A robot



A férj vásárol egy robotot, ami tökéletesen tudja detektálni a hazugságot. Alig várja, hogy hazajöjjön a gyerek és kipróbálhassa.
Megjön a fia, és rögtön kérdőre is vonja:
-Hol voltál?
-Benn maradtunk a könyvtárban tanulni.
A robot erre odamegy a gyerekhez és akkora pofont ad neki, hogy leesik a székről.
- Na, fiam ez egy hazugságdetektor robot, úgyhogy ne hazudj többet. Hol voltál?
- Elmentünk Pistiékhez filmet nézni.
- Mit néztetek?
- Az Egri csillagokat.
A robot erre odamegy a gyerekhez és akkora pofont ad neki, hogy leesik a székről.
- Szóval, mit néztetek?
- Az Avatart, amit Pisti az internetről letöltött.
- Látod fiam, én a te korodban soha nem hazudtam az apámnak.
A robot erre odamegy az apához és akkora pofont ad neki, hogy leesik a székről.
- Na, látod. A te fiad. - szólal meg a feleség is.
A robot erre odamegy az asszonyhoz és akkora pofont ad neki, hogy leesik a székről.


Continue Reading..

Fiatalság titka: a fekete paradicsom



Családi házban élünk, és nagyon régóta kertészkedünk. Szeretünk kipróbálni új dolgokat, szeretünk kísérletezni. Amit viszont a minap találtam, nagyon meglepett. Még sosem hallottam róla, és nem is tudom, hogy hol lehet hozzájutni. Viszont az biztos, hogy addig nem nyugszok, amíg nem szerzek egy kis ilyen magot.
Ez pedig a Fekete Paradicsom! "Sun black"-nek nevezték el, mert a napsugár hatására a héja fekete színűvé válik, míg a húsa piros marad, és a zamata sem változik. Színét nézve padlizsánra emlékeztet, de ez paradicsom. Ugyanazokat a pigmentanyagokat tartalmazza, mint a kék szőlő vagy az erdei gyümölcsök, és ugyanolyan antioxidánsokat is, tehát fogyasztása lassítja a sejtek öregedését. A "Sun black"-et egy olasz tudós csapata termesztette ki: az a szándékuk, hogy több növény hasznos táplálkozástani tulajdonságait egyetlen fajtában sűrítsék össze.

Continue Reading..

Sajttorta - Rákóczi Feri receptje



Manapság elég felkapott lett a Sajttorta, amit Rákóczi Feri szerint nem lehet elrontani és kedvünk, ízlésünk szerint lehet variálni.

Sajttorta alap recept:

Hozzávalók:

Tortalaphoz:
20 dkg háztartási keksz,
5 dkg barna cukor,
15 dkg vaj.
Ízesítéshez (nem kötelező és cserélhető másra is): 1/4 kg eper,
100 g étcsoki (60%-os).

Krémhez:
70 dkg philadelphia krémsajt,
15 dkg porcukor,
1 citrom reszelt héja,
1/2 citrom leve,
1 dl tejföl,
1 dl tejszín,
2 egész tojás,
3 tojássárgája,
2 púpozott teáskanál keményítő (ez elhagyható).

Elkészítés:
Ledaráljuk a háztartási kekszet. (Nem érdemes eleve daráltat venni, mert az túl apró, úgy a jó, ha vannak benne borsszemnyi darabok is.)
Majd ledaráljuk a barna cukrot is, hogy porcukor legyen belőle.
Megmelegítjük a vajat, hogy teljesen folyékony legyen, majd összekeverjük a kekszet és a cukrot, és ezt összedolgozzuk a vajjal.
Egy tortaformát kivajazunk vagy sütőpapírt rakunk bele, majd beleöntjük a keveréket.
Egy pohár aljával lenyomkodjuk.
Aki szereti, az erre a tortaalapra rászórhatja a lereszelt étcsokoládét és a darabokra vágott epret. Ez elhagyható vagy helyettesíthető mással is, például sárgabarack-darabokkal.
A tortalapot a hűtőszekrénybe rakjuk, amíg elkészül a krém.

A krém elkészítése:
A krémhez való összes hozzávalót egy nagy edénybe rakjuk és simára keverjük.
A krémsajtot érdemes a munka előtt már fél órával kivenni a hűtőszekrényből, mert szobahőmérsékletűen könnyebb dolgozni vele.
Ha már jól összeállt, ráöntjük a tortaalapra. Egy kicsit rázogatjuk, hogy egyenletesen elsimuljon.
A tortaformát benne a tortával alufóliával alulról kezdve teljesen becsomagoljuk.
A sütőt felmelegítjük 170 fokra, egy mély tepsit teleöntünk forró vízzel beleállítjuk a bebugyolálttortát és így rakjuk a sütőbe.
170 fokon 40– 45 percig sütjük.
Ha kihűlt, egy napra hűtőbe helyezzük.





Meglepetéstortának is jó, mivel ha a tetejét beborítják gyümölcsdarabokkal, azt pedig leöntik zselével, akkor az egyrészt szép, gyertyát is lehet bele tűzni, másrészt így csak felvágás után látszik, hogy milyen finomságok vannak még benne a krém és a tortaalap között – tanácsolta a Morning Show műsorvezetője. – Sütés közben csak arra kell figyelni, hogy ha elkezdett barnulni a teteje, akkor vegyék lejjebb a sütő hőfokát 15 fokkal. A keményítőt ki lehet hagyni belőle, mivel ez csak arra szolgál, hogy magasabb lesz tőle a krém. A tortát azonnal is meg lehet enni, de akkor az igazi, ha sütés után áll még egy napot a hűtőben. Bátran kísérletezzenek vele, biztos, hogy mindig jó lesz az eredmény.

Forrás: borsonline.hu


Continue Reading..

UJ ÜZLET MÁJUS 1-JÉN INDUL


http://belitz.registernow.ch/register/tydyzrgu Meggyőződésem, hogy korábbi ajánlatom minden idők legnagyobb lehetősége. Megértem, ha egyenlőre nem akarsz benne részt venni. Addig is, amíg gondolkodsz rajt, itt egy ingyenes ajánlat.

Ez egy új üzlet ami 2010. május 01. indul el.

Arról van szó, hogy teljesen ingyenes a regisztráció nincsen tagdíj és február 10-én indult az elő regisztráció Németországban, febr. 16. lépett be az első magyar üzlettársunk. Ha elindul az üzlet, mindenki kap egy termék katalógust és ha rendel legalább 1 (egy) euró értékben, akkor megkapja a többi termék katalógusokat is ( hasonló a Neckerman, Quelle stb). Így olcsóbban, még -40% is tud rendelni kb 20 cégtől mindenféle terméket, de nem kötelező a rendelés. Akkor is kap 3-36% jutalékot, ha tovább küldi a referal linket és a barátaink belépnek és vásárolnak. A kb 3000 eurós csoport után márt kap használatra egy autót is. Nemsokára lesz több info, amit küldünk.

Itt a referal link:

Regisztrációs lépések: register now!*

Rá kell kattintani a referal linkre és kitölteni minden * helyet

Vorname * = Keresztnév

Nachname* = Vezetéknév

Firma = cég nevet be lehet írni ha akarjuk

Adresse *= cím

Hausnummer* = házszám

Postleitzahl *= irányító szám

Wohnort * = helység

Land = Ország

Telefon *= telefon

Mobil = mobil szám

E-Mail * = e-mail cím

E-Mail Wiederholung * = újból az e-mail cím

Geburtsdatum (tt-mm-jjjj) * = születési dátum (nap – hónap - év)

A felső jobb oldalon rá kell kattintani és elfogadni a feltételeket a REGISTRIREN.

Utána ki lesz mutatva egy új lap, ahol ellenőrizni lehet az adatokat és ha minden Ok akkor kattintani a = jetzt registrirung .

Automatikusan el van küldve egy link az e-mail címre és azt ki kell nyitni, és rá kattintani hogy be legyen végezve a regisztráció.

(Sehr geehrte® a te neved es vezetekneved)

  1. MOST KAPTAL EGY UJ e-mailt a te regisztrációs kódoddal.

  2. Ezt a kódot küldd el minden barátodnak, akit szeretnél az első vonaladban.

Continue Reading..

Különleges épületek, különleges helyeken



elképesztő helyeken - elképesztő építmények!













Continue Reading..

Gergely napja, március 12.



Ezen a napon a gyerekek vidám jelmezes felvonulással, köszöntők éneklésével és dramatikus játékokkal emlékeztek Gergely pápára, bemutatták az iskolai életet, az új tanulókat iskolába hívogatták, kosarukba pedig adományokat gyűjtöttek. Eredetileg a diákság ünnepe volt ez a nap. A nap üneplését IV. Gergely pápa rendelte el, ezen a napon emlékeztek I. Gergely pápára, az iskolák patrónusára. Eredete a XVI. századra nyúlik vissza, amikor a tanulók maguk és tanítóik számára adományokat gyűjtöttek. Tulajdonképpen az iskolaév lezárását jelentette, a szeptemberi tanév kezdést csak a XIX. századtól vezették be.

Continue Reading..

Vetőmagok



A kertészek már szorgalmasan látogatják a vetőmagboltokat és megvásárolják a tavasszal szükséges vetőmagokat. Ez nagy figyelmet igénylő feladat, amelynek sok fortélya van!
Semmiképpen sem szabad lejárt szavatossági idejű vetőmagot használni. Az uborka, a zeller, a káposztafélék, a paprika és a paradicsom magja 4-5 évig csíraképes. A borsó, a bab és a fejessaláta 3-4 évig, a petrezselyem és a hagymafélék 2-3 évig tartják meg a csíraképességüket, de a feketegyökér, a kapor és a pasztinák magja már a magérést követő második évben is bizonytalanul csírázik ki.
A nemesítés eredményeképpen minden évben új fajták kerülnek forgalomba és ezek sokszor igen értékes, új tulajdonságokat hordoznak: többet teremnek, szebb, jobb ízű termést adnak vagy ellenállóak a betegségekkel szemben, tehát érdemesek a megismerésre és a termelésre.

Continue Reading..

MayanBux PTC



MayanBux egy nemrég indult PTC oldal.


1 centes linkeket ad,

reffek után 0,0025$,

érdemes naponta kétszer is megnézni(reggel-este), mert több linket is kaphatsz.

Kifizetés 3 dollártól




Continue Reading..

12 vagy 13?


Meg tudod számolni őket? Várd meg, míg helyet cserélnek!





Remélem nem idegesítettek fel :)


Continue Reading..

Milyen igaz!


Continue Reading..

Rakott karfiol



Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 tasak gyorsrizs
  • 80 dkg karfiol
  • 40 dkg főtt csirkehús
  • 15 dkg füstölt főtt sonka
  • 2 tojás
  • 1 evőkanál vágott friss petrezselyem
  • 2 dkg vaj a tálhoz
  • 3 dl tejföl

Elkészítés:

A rizst megpároljuk. A karfiolt megtisztítjuk, rózsáira szedjük, és megmossuk. Sós, forró vízben megfőzzük, de vigyázzunk; csak puha legyen, ne essen szét. Amikor megfőtt, kiszedjük és lecsepegtetjük. A főtt húst apróra, a sonkát csíkokra vágjuk.

A húst és a sonkát összekeverjük a rizzsel. Hozzákeverünk 1 kissé felvert tojást, ízlés szerint sót, őrölt borsot és a petrezselymet. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. Kivajazunk egy hőálló tálat, az aljába tesszük a karfiol felét, rá a rizses tölteléket, majd a karfiol másik felét, és a sütőben 20 percig sütjük. Kivesszük, a sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) tovább melegítjük. Közben összekeverjük a tejfölt a maradék tojással, és a 20 perc sütési idő eltelte után a karfiol tetejére kenjük. Visszatesszük a sütőbe, és szépen megpirítjuk. A sütőből kivéve forrón tálaljuk. Kínálhatunk mellé plusz tejfölt is.


Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 75 perc múlva
1 adag: 591 kcal

Ez a recept a Kiskegyed Konyhájában jelent meg.


Continue Reading..

Érdekességek az állatvilágból



- A bagolynak egy gyertya fénye is elég hogy kiszúrjon egy egeret a focipályán.

- A disznó az egyetlen olyan állat, amely képes leégni a napon.

- A medveállatka (Tardigrade) mikroszkopikus teremtmény, általában a fűszálak és levelek végén összegyűlő harmatcseppben él. Ha a csepp elpárolog, akkor sincsen semmi baj. A medveállatka \"téli álomba\" merül, egészen addig, míg újra nem esik az eső. Ha újból vízbe kerül, rögtön feléled - még akkor is, ha erre csak 100 év múlva kerül sor.

- A macska hatszor jobban lát a sötétben, mint az ember.

- A csótány több mint félóráig képes visszatartani a lélegzetét és több mint három hétig életben marad az után, hogy levágták a fejét.

- A cickányok saját testsúlyuk háromszorosát eszik meg - háromóránként.

- Az átlagos papagáj olyan intelligens, mint egy 5 éves gyerek.

- A kékbálnának még a nyelve is nehezebb, mint egy kifejlett elefánt.

- A krokodil gyomorsava olyan eros, hogy képes megemészteni az acélt.

- Ha egy polip az éhhalál szélén áll, megeszik egy párat saját karjai közül melyek később visszanőnek.

- A disznó az egyetlen olyan állat, amely képes leégni a napon .

- A vadászmenyét 20 órát alszik egy nap, míg a szarvas kevesebb, mint 5 percet.

- A sasok akár 5000 méter magasságból is észreveszik az apró rágcsálót a mezon.

- A patkány foga egész életében no. Azért kell állandóan rágcsálnia valamit, hogy koptassa őket.

- A kutya szája és fogai kétszázszor tisztábbak, mint egy emberé.

- Sem az oroszlán, sem a tigris, sem bármilyen nagyobb húsevő nem eszik meg olyan állatot, amit villám sújtott halálra.

- A baglyok füle olyan éles, hogy akár 20 méterről is meghallják, ha egy egér rálép faágra.

- A vízilómama anyateje élénk rózsaszín.

- A hernyónak 1300-zal több izma van, mint az embernek.

- A kenguruk pedig nem tudnak hátrafelé menni.

- A patkányok képtelenek hányni.

- A kacsák hápogása nem visszhangzik.

- A tücskök a térdükkel hallanak.

- A hangyák nem mennek át a krétával húzott vonalon.

- A krokodilok nem tudják kinyújtani a nyelvüket.

- Az emberek és a delfinek az egyedüli lények, akik csak az örömért is szeretkeznek. (Ezért vigyorgott mindig Flipper?... És a disznók miért nincsenek ezen a listán?.

- A disznók orgazmusa 30 percig tart. (A következő életemben disznó akarok lenni!!!)

- A csillaghalnak nincs agya. (Ilyen embereket is ismerek.)

- Az osztriga szeme nagyobb, mint az agya. (Ismerek emberben is néhány ilyet...)

- A pillangók a lábukkal ízlelnek.

- Némelyik oroszlán naponta 50-szer párzik. (A következő életemben továbbra is disznó akarok lenni... minőség a mennyiség felett!)

- A hím imádkozósáska nem tud párosodni mindaddig, amíg a feje a testén van. Az aktust a nőstény a hím fejének letépésével kezdi el. ("Drágám, hazaértem! Mi a....")

- A svábbogár 9 napig él fej nélkül mielőtt kipurcan. ( Ezt a fogyókúrát még nem próbáltam)

Continue Reading..

Ingyenes oldal kifizu 5$-tol pp-re


 Találatok a következőre: Geostring

Inkább erre szeretnék rákeresni: Geostinrg

Keresési eredmények

Internetes találatok

GEOSTRING - In Place MEMS Inclinometer | Roctest

roctest.com › Home › Products

  1. febr. 13. — The GEOSTRING inclinometer is a string of closely spaced MEMS sensors, ideal for real time continuous and unattended monitoring of lateral …

GEOSTRING | GEOFÍSICA, ARQUEOLOGIA, ESPELEOLOGIA …

www.geostring.com.br

A GeoString Solutions atua na exploração aquífera, mineral, ambiental, histórica e arqueológica com experiência de mais de duas décadas. O destaque é para …

Videók

Videótalálat a következőre: Geostring

ELŐNÉZET

0:59

The GEOSTRING System

YouTube · Roctest

  1. ápr. 24.

Videótalálat a következőre: Geostring

5:08

Geostring Solutions - Geostring Solutions

Facebook

  1. jan. 30.

Összes

Internetes találatok

Geostring Solutions - Home | Facebook

www.facebook.com › geostringsolutions

Geostring Solutions. 134 likes · 3 talking about this. A GEOSTRING SOLUTIONS ATUA NA EXPLORAÇÃO AQUÍFERA, MINERAL, AMBIENTAL, HISTÓRICA E …

GEOSTRING - In Place MEMS Inclinometer - Smartec

smartec.ch › uploads › sites › 2019/02

The GEOSTRING inclinometer system is an array of closely spaced MEMS sensors used with a data- logger. It is ideal for real time continuous and unattended …

GEOSTRING SOLUTIONS | LinkedIn

gt.linkedin.com › company › geostring…

GEOSTRING SOLUTIONS | 1131 seguidores en LinkedIn | GEOFÍSICA - ARQUEOLOGIA - ESPELEOLOGIA - ESTUDOS GEOTÉCNICOS | A GEOSTRING …

GEOSTRING SOLUTIONS | LinkedIn

www.linkedin.com › company › geostr…

GEOSTRING SOLUTIONS | 1141 followers on LinkedIn. GEOFÍSICA - ARQUEOLOGIA - ESPELEOLOGIA - ESTUDOS GEOTÉCNICOS | A GEOSTRING …

dfreelon/geostring: From free-form text to … - GitHub

github.com › dfreelon › geostring

geostring · First, it performs fuzzy dictionary matching of unstructured text to known geographic locations. · Second, tolerance allows you to decide how good your …

 

Continue Reading..

Geostinrg uj soc hálo szerüség


Találatok a következőre: Geostring
Inkább erre szeretnék rákeresni: Geostinrg

Keresési eredmények

Internetes találatok

GEOSTRING - In Place MEMS Inclinometer | Roctest

roctest.com › Home › Products

  1. febr. 13. — The GEOSTRING inclinometer is a string of closely spaced MEMS sensors, ideal for real time continuous and unattended monitoring of lateral …

GEOSTRING | GEOFÍSICA, ARQUEOLOGIA, ESPELEOLOGIA …

www.geostring.com.br

A GeoString Solutions atua na exploração aquífera, mineral, ambiental, histórica e arqueológica com experiência de mais de duas décadas. O destaque é para …

Videók

Videótalálat a következőre: Geostring

ELŐNÉZET

0:59

The GEOSTRING System

YouTube · Roctest

  1. ápr. 24.

Videótalálat a következőre: Geostring

5:08

Geostring Solutions - Geostring Solutions

Facebook

  1. jan. 30.

Összes

Internetes találatok

Geostring Solutions - Home | Facebook

www.facebook.com › geostringsolutions

Geostring Solutions. 134 likes · 3 talking about this. A GEOSTRING SOLUTIONS ATUA NA EXPLORAÇÃO AQUÍFERA, MINERAL, AMBIENTAL, HISTÓRICA E …

GEOSTRING - In Place MEMS Inclinometer - Smartec

smartec.ch › uploads › sites › 2019/02

The GEOSTRING inclinometer system is an array of closely spaced MEMS sensors used with a data- logger. It is ideal for real time continuous and unattended …

GEOSTRING SOLUTIONS | LinkedIn

gt.linkedin.com › company › geostring…

GEOSTRING SOLUTIONS | 1131 seguidores en LinkedIn | GEOFÍSICA - ARQUEOLOGIA - ESPELEOLOGIA - ESTUDOS GEOTÉCNICOS | A GEOSTRING …

GEOSTRING SOLUTIONS | LinkedIn

www.linkedin.com › company › geostr…

GEOSTRING SOLUTIONS | 1141 followers on LinkedIn. GEOFÍSICA - ARQUEOLOGIA - ESPELEOLOGIA - ESTUDOS GEOTÉCNICOS | A GEOSTRING …

dfreelon/geostring: From free-form text to … - GitHub

github.com › dfreelon › geostring

geostring · First, it performs fuzzy dictionary matching of unstructured text to known geographic locations. · Second, tolerance allows you to decide how good your …

Continue Reading..

No comment!


Continue Reading..

Iskolás Aranyköpések 2.



Zrínyinek csak fél szeme volt, ám ez nagyon zavarta a csatákban.

A katonák életüket és halálukat kockáztatták.

A hős holtan esett össze. Ezt később nagyon sajnálta, de akkor már nem volt mit tenni.

A víz oxigénből és folyadékból áll.

A mocsári vész 1526-ban volt.

A Szent Jobb István király bal keze.

Janus Pannoniu s 15 éves korában elterjedt Európában.

Szemünk közepén van egy nyílás, amely mindenkinek fekete, mivel a fejünk belül sötét.

A föníciaiak kereskedtek és iparkodtak.

A gesztenyesütögető néni kiáll a sarokra, és odacsalogatja az embereket a szagával.

Arábiában a vizet cisztercitákban gyűjtik.

Sok régi kőzetben megtalálhatóak az őskori halak lábnyomai.

Döbrögi a harmadik levonásban két púppal gyarapodik.

A középkorban a várakat katakombákkal lőtték.

Kanada területe egyenlő Európa lakosságával.

A kenguru kicsinye fészeklakó.

A ménes egy nagy lócsomó.

Toldi a csónak felé indult, mikor a cseh vitéz elővette a kardját és majdnem lelőtte Toldi Miklóst, ő azonban észrevette a fondorlatos tervet.

Boldog Margit az erény útját követte. Ártatlan életét és elsőszülött gyermekét az Úrnak ajánlotta.

Szulimánt a szigeti ostromnál megölték, ezért egyelőre felhagyott azzal a szándékával, h ogy Magyarországot meghódítsa.

Kolumbusz háromszor indult útnak, bár a második útján meghalt.

Az őserdő olyan terület, ahova emberi kéz még nem tette be a lábát.

Zrínyit a bécsi kamarilla által felbérelt ólmozott vadkan ölte meg.

Lincoln anyja már csecsemő korában meghalt.

És akkor a költő megírta a Szundi két apródja című verset.

Julius Ceasart a márciusi Idusok ölték meg.

Egyiptom őslakói a múmiák.

A Magna Charta Libertatum kimondta, hogy ugyanazért a bűnért senkit nem lehet kétszer megölni.

A kutatók az őshazában megtaláltak az ősmagyarok hátrahagyott részeit.

A Bibliát Guttenberg találta fel.

Anonymus III. Béla névtelen jegyese volt.

A XVIII. századi főurak palotakertjei tele voltak szépen nyírt szökőkutakkal.

A baktériumokról: Van mikroszkopikus, ami kicsit nagyobb, mint ami mikroszkóppal látható.

A középkorú lovagok a lovagi tornákon mindig egy hölgyet tűztek magu k elé.

A nemzetiségi iskolákba több ajkú diákok járnak.

Nyáron nő a kalapos gomba, télen a kucsmagomba.

Villon fő műve az Ótestamentum.

A görög ábécé kezdete: alfa, béta, céda...

II. József, a vaskalapos király Mária és Terézia fia volt.

A fecske egy költöző madár olyan, mint a gólya, csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá.

Barbarossa seregében kitört a pestis, amely elől maga a császár is csak álruhában tudott menekülni.

Ady Boncza Bertalant vette feleségül.

Bombay éghajlata olyan egészségtelen, hogy lakosai máshol laknak.

A kőolajat kövekből sajtolták.

Eötvös József többek között Budán született.

Csapadékfajta: lisztharmat.

A cápa jellemzése: Embert nem eszik, de nem lehet benne bízni.





Continue Reading..

Mondd, te kit választanál?


Közeleg a választás ideje. A pártok kampánygyűlései szinte mindennaposak. Egy ilyen rendezvényen voltam, ahová nem kizárólag a politikai színezete miatt mentem el, - hiszen a neten is tájékozódhatunk a pártprogramot illetően - hanem inkább az ígért szórakoztató program miatt. Gondoltam, egy kis esti kikapcsolódás nem árt. Tévedtem. Sikerült rendesen felhúznom magam az ott hallottakon.
A zenés programot követően természetesen a leendő képviselő választási beszédét sem nélkülözhettük. Az ilyenkor szokásos ígérgetések, egymásra mutogatások sem maradtak el. Megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, és mindezt hitelesen alakítani, együttérzően a szegény állampolgárokkal, legkedvesebb választókkal, akik a válság legnagyobb áldozatai. Szóba került a parlamenti létszám csökkentése is, amelyet a pártok előszeretettel vesznek fel a programjukba, majd hatalomra kerülésüket követően mint egy lufit elengednek. Szó volt a képviselők munkamoráljáról is, amit egy dolgozó ember véletlenül se tekintsen példának, mert hamarosan utcán találja magát.
Egy politikai játszótérré válik ilyenkor kis hazánk. Plakát plakát hátán, hangzatos ígéretek, küzdelem a hatalomért, a pénzért. A választópolgárnak pedig - élve demokratikus jogával - április 11-én döntenie kell. Felelős döntést kell hoznia, amely négy évre szól. István király dalszövege jut eszembe: ,,-Mondd, te kit választanál?"

Continue Reading..

A legújabb pontgyűjtő őrület!




Te sem akarsz kimaradni a legújabb pontgyűjtő őrületből?

Múlt pénteken indult útjára. A pontgyűjtés 2010. április 1-én kezdődik, addig a teendő, minél több családtagot, barátot meggyőzni a csatlakozáshoz. Annyi lesz a teendő, hogy naponta öt hirdetést kell megnézni, amiért pontokat írnak jóvá. 7 szinten keresztül gyűlnek a pontok. Egy IP címről több regisztrációt is megengednek, ésszerű keretek között. Ez jó hír, mert így családtagjainkkal közösen is gyűjthetjük a pontokat. A pontokat értékes műszaki cikkekre lehet majd beváltani.

Gyere,csatlakozz Te is!

REGISZTRÁCIÓ



Continue Reading..

Ez milyen zászló?



Ez milyen zászló?
Koncentrálj a zászló közepén lévő pontra, számolj el 20-ig, majd nézz a zászló fölötti fekete pontra. Mit látsz?
A fenti pontot is nézni kell egy darabig.

Continue Reading..

Kerti grill



Még nincs kerti grilled? Akkor most beszerezheted:
Akció!
Tartósan alacsony áron kapható Grillszezonban:
Grill csak 100 Ft!
Kapható: LIDL, TESCO, Metró, Spaar, Match, Interspaar, Penny, Kaiser’s,
Auchan , továbbá nagyobb áruházakban, bevásárlóközpontokban.

Continue Reading..

a Goole uj fizetö programja kifizu 5$-tol


Google

Google. Speciális keresés · Hirdessen a Google-on!Rólunk_Google_.com in English. © 2021 - Adatvédelem - Általános Szerződési Feltételek.

Videos. REPORT THIS. CANCEL. OK. DELETE. Settings …

Internetes találatok

Google

Google. BEJELENTÉS. VISSZAVONÁS. RENDBEN. TÖRLÉS. Beállítások · Keresési beállítások · Speciális keresés · Az Ön adatai a Keresésben · Keresési előzmények.

 

Google - Home | Facebook

Google, Mountain View, CA. 28127698 likes · 33727 talking about this · 607 were here. Organizing the world’s information and making it universally…

 

The Keyword | Google

https://blog.google

Discover all the latest about our products, technology, and Google culture on our official blog.

 

Google - About Google, Our Culture & Company News

Stay up to date with Google company news and products. Discover stories about our culture, philosophy, and how Google technology is impacting others.

Google - Wikipedia

https://en.wikipedia.org › wiki › Google

Google LLC is an American multinational technology company that specializes in Internet-related services and products, which include online advertising …

Number of employees: 139,995 (2021)

Founders: Larry Page; ‎Sergey Brin

Founded: September 4, 1998; 22 years ago in …

Industry: Internet; ‎Cloud computing‎; ‎Computer …

 

Google

Search the world’s information, including webpages, images, videos and more. Google has many special features to help you find exactly what you’re looking …

Google (@Google) | Twitter

https://twitter.com › google

And beginning this month you can find all of these emoji across more of Google’s platforms including Android, Gmail, Chat, Chrome OS and …

 

Google TV

Enjoy content from your favorite apps, organized just for you. Tune into live shows, curate watchlists, and control smart home devices.

 

 

 

Continue Reading..

Tavasz



Március hazánk éghajlati viszonyai miatt a tavasz első, bár gyakran sajnos még hűvös, csapadékos hónapja. A paraszti életben mégis a mezőgazdasági munkálatok kezdetének ideje. Számos az időjáráshoz kapcsolódó megfigyelés és jóslás kötődik ehhez a hónaphoz.
Ugyanakkor március a húsvéti 40 napos nagyböjt hónapja is, ilyenkor tilos a vigalom, a lakodalom, a húsos ételek fogyasztása.

Continue Reading..

Busójárás - az emberiség szellemi kulturális örökségének része



Felvették a mohácsi busójárást az emberiség szellemi kulturális örökségének reprezentatív listájára. Az UNESCO 2009. szeptember 28. és október 2. között tartott kormányközi bizottsági ülésén a világ minden tájáról érkezett 111 jelölésről döntöttek a jelzett időben. A szellemi örökség reprezentatív listájára 77 elemet vettek föl az Egyesült Arab Emirátusok fővárosában, Abu Dhabiban rendezett ülésen, egyebek mellett a Magyarország által felterjesztett Mohácsi busójárás című jelölést is. Az eredmény azóta (többek között) az UNESCO honlapján is olvasható, a busójárásról szóló rövid leírással együtt. A nemzetközi jegyzéken szereplő elemek kihirdetésével a szervezet célja felhívni a figyelmet a kulturális örökség szóban, tudásban, készségben vagy szokásokban élő elemeinek védelmére. Napjainkban a helyi és kis közösségek kultúrájának megőrzése és aktív megélése segítheti a közösségi identitás és a kulturális sokszínűség megerősödését.

Continue Reading..

Továbbra is keresgélek!


Tegnap egy ismerősöm azt javasolta, ne kapkodjak. Ha valamit el akarok érni, akkor álljak meg, és addig ne lépjek tovább, amíg nem sikerült az adott dologban elindulnom rendesen. Ez valóban így van. Most is éppen egyszerre próbálok több internetes pénzkereseti lehetőségben sikereket elérni. És mivel egyszerre sokat csinálok, nem igazán indulnak be. De nem adom fel! Csak rendszerezem magam. Beosztom az időmet, sorrendet állítok fel, és .... Sikerülni fog!
Megfogadtam azt is, hogy nem keresek újabb lehetőségeket. De nem bírtam nemet mondani egy újabb dolognak. Ma ajánlották, és megtetszett. Talán azért is tetszik ennyire, mert más mint az eddig ismert lehetőségek. Megpróbálom,azt meglátjuk. A lényeg,hogy tök egyszerű kérdésekre kell válaszolni, amikért 0.01$-tad. Valamint ugyanennyit, ha valaki megválaszolja az általam feltett kérdést. 15$-nál van kifizetés, PayPal-ra. Refek után 10%.

Continue Reading..

Iskolás Aranyköpések



A hajó jéghegynek ütközött és elsüllyedt a Duna közepén. Innen gyalog folytatták útjukat.

Amíg Madách a börtönben sínylődött, felesége romlásnak indult.

A janicsárok felmentek Budára, elszaporodtak és elfoglalták a várat.

IV. Béla a tatárjárás után a kihalt nép pótlásáról személyesen gondoskodott.

IV. Béla várromokat épített.

A hős várkatonák általában nem érték meg a haláluk napját, mert már korábban elestek a csatában.

Dugovics Titusz hátsóját a falnak támasztotta, és azon felmászott.

A századfordulón Ady termékenyítette meg a tudósokat.

Radnóti Miklós fasiszta építőtáborban halt meg.

Móricz Zsigmond később megnősül, és elveszi a feleségét..

A néma Katrin hallgatag lett...

Arany János 1817-tól 1822-ig született.

A Hunyadi László olyan ballada, amelyben a főhőst feldolgozzák .

Rákóczi Ferenc úgy halt meg, hogy belefulladt a Rodostóba.

Arany János welszi bárdokkal sújtott le a Habsburg-házra.

Leonardo da Vinci két olasz földbirtokos volt a középkorban.

Zrínyi Miklóst a bécsi kamara által feltüzelt vadkan ölte meg.

Petőfi egy szegény cselédlány és a magyar nép fia.

Petőfi mindent megtenne a nemzet érdekében, csakhogy ő is hősi halott legyen.

Petőfi úgy rohant a csatába, hogy jobb kezében a vers, bal kezében pedig a kard volt.

Kölcsey 1815. januárjától 1816. tavaszáig nem írt verset. Ebből az időszakból 3 verse maradt ránk.



Continue Reading..

Krókusz



Amint elmúlnak a kemény fagyok, kisüt a nap, és kissé felmelegszik a föld, egyszerre váratlanul kinyílnak a krókuszok sárga, fehér, lila és cirmos virágai.

Ezek élénk színeikkel a tavasz hangulatát hozzák a kertbe.

A krókusz hagymagumós évelő növény, amelynek mintegy 80 faja él vadon és a kertekben. Leveleit már jóval a virágzás előtt kifejleszti; jellemző, hogy a levelek közepén egy erős, fehér csík fut végig. Egy hagymából egy, vagy több virág fejlődik.

A növény mindössze 8-10 cm magas. A virágok színe nagyon élénk, egyszínű vagy erezett; a hibridek a vörös kivételével minden színben előfordulnak.



Continue Reading..

Tiszta a lakásod?



Gyesen lévő kismamaként sok időt töltök a TV előtt, vagy legalábbis a háttérben szokott menni. Találtam korábban egy műsort, amit nagyon szeretek, és nagyon hasznosnak találok. Minden részben új tippeket, ötleteket ismerek meg a lakás tisztán tartása érdekében.

Kim Woodburn és Aggie MacKenzie dinamikus duója felfedi a britek piszkos kis titkait. Egy pár gumikesztyűvel, s megannyi hasznos háztartási tanáccsal felszerelkezve nem haboznak lecsapni azokra, akik fittyet hánynak a higiéniára, vagy gusztustalan rendetlenségben és felfordulásban élik mindennapjaikat. A két nő a takarításon kívül időt szakít arra is, hogy elmesélje mi, vagy inkább ki mindenkivel lakunk együtt, s milyen láthatatlan élőlények tenyésznek otthonunkban?



Continue Reading..

Győzike visszatér a képernyőre



Győzike csak a pénz miatt tér vissza

NÓGRÁDMEGYER — Húsz perc beszélgetés alatt kétféle magyarázatot is adott arra Gáspár Győző, hogy miért tér vissza a képernyőre.

Tavaly nemhogy a Győzike Show folytatása nem szerepelt a tervei között, de perrel fenyegette mindazokat, akik leírják a nevét. A Blikkhez is eljuttatott közleményben ez állt: „Egyöntetűen bejelentjük, hogy 2009. 07. 09.-től a médiaszerepléstől – ideértve minden médiaorgánumot – visszavonulunk."
Eddig tartott a nagy elhatározás.

„Egy beteg gyerek mondta, hogy Győzi bácsi, nekem te vagy a legjobb orvosság. Ez a kisfiú már nincsen köztünk, én viszont a halálos ágyánál a szavamat adtam neki, hogy folytatom. Nem az anyagiak döntöttek" – mondta megindultan az újabban koporsókészítéssel foglalkozó nógrádi exrapper.

Amikor azonban rákérdeztünk, hogy mi a helyzet a tetemes adótartozásával, Győző már egészen más magyarázattal szolgált: „Nem akarok többé adótartozó lenni, meg ilyen nyomorultul élni. A koporsóbiznisz jól megy, de azért mégsem állunk úgy, mint öt-hat éve. Hiányzik az a luxus, ami régen volt, az egzotikus nyaralások. Akkoriban mindent megkaptunk, most kölcsönökből élünk.

Teljes cikk: blikk.hu


...nem is értem, mi a probléma azzal, hogy a pénz miatt megy vissza? mások nem azért szerepelnek?
"a fogadalom" már inkább színészkedésnek hat...

Ritkán láttam Győzike műsorait, de az lejött, hogy az egész család jól tud színészkedni.
Sokan rajonganak értük és sokan leszólják, azonban a lényeg, hogy róluk beszélnek :)
ahogy mondani szokták a negatív reklám is reklám....



Continue Reading..

Rákóczi Feri csokis browniet készít



Rákóczi Feri a kedvelt rádiós műsorvezető szívesen és kiválóan süt-főz, a borsonline.hu-n rendszeresen új ötletekkel lepi meg az olvasókat, az alábbi receptek is onnét hoztuk.




Forró csokis brownie vaníliafagylalttal

Hozzávalók:
20 dkg legalább 70%-os kakaótartalmú étcsokoládé,
20 dkg vaj,
30 dkg cukor (lehet 15 dkg barna és 15 dkg fehér cukor keverve is),
4 felvert tojás,
10 dkg liszt

Elkészítés:
Először egy 20x20-as tepsit kibélelünk sütőpapírral.
A vajat és a legalább 70%-os kakaótartalmú csokoládét egy hőálló edénybe tesszük, ezt az edényt egy forró vízzel teli tál fölé tartjuk és míg összeolvad, óvatosan kevergetjük.
A tojást összekeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a lisztet, és összedolgozzuk a csokis vajjal. Ezt a masszát a papírral kibélelt sütőformába öntjük. 170 fokos sütőben 25 percig sütjük, ezután 5 percig állni hagyjuk. A felvágott szeleteket forró vaníliafagylalttal tálaljuk, mentalevéllel lehet díszíteni.


Lapcsánka

Hozzávalók:
1 kg nyers krumpli lereszelve,
2 tojás,
3 evőkanál liszt,
2 gerezd fokhagyma apróra vágva,
rengeteg frissen vágott zöldfűszer (pl.: snidling, lestyán, petrezselyem...),
só,
bors.

Elkészítés:
Összedolgozzuk a hozzávalókat, ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük, és kis gombócokat gyúrunk belőlük majd összelapítjuk ezeket, hogy legfeljebb 1–1,5 cm vastagságúak legyenek.
Forró olajban kell kisütni, mindkét felét körülbelül 3–3 percig.
Ízlés szerint tálaljuk:
reszelt sajttal, tejföllel, fokhagymásan...


Continue Reading..

Havas nem fizetett?



Milliókra perlik Havast - olvasom a cikket, és megdöbbenek, hogy az ismert tanár úr hogy került ilyen helyzetbe? talán az döbbentett meg jobban, hogy nem vette fel telefonját, vajon miért nem mondta el az ő verzióját?

Részlet a cikkből:

Bírósághoz fordul a Híradó Média Kft., amely Havas Henrik honlapját üzemeltette. Állításuk szerint nem elég, hogy tartozásokat halmozott fel náluk, hanem a szerződésből kifarolva más üzemeltetővel állapodott meg.
.......
A Bors információi szerint Havas videóihoz az írott beharangozókat Para-Kovács Imre, a Henrik által sokáig favorizált és kedvelt újságíró készítette. Most neki is tartozik. – Az utolsó havi fizetésemről elküldtem neki a számlát, ami postán keresztül visszaérkezett hozzám. Én ezt úgy fogom fel, hogy ezzel a százötven ezer forinttal támogattam őt, és hozzájárultam a jólétéhez. Biztos nehéz időszakon ment akkor keresztül – mondta az újságíró.

Természetesen szerettük volna megkérdezni az ellenérdekelt felet is, de Havas Henrik szombat óta nem vette fel a telefonját munkatársunknak.

Teljes cikk: borsonline.hu



Mit gondoltok a témáról?
Szimpatikus számodra Havas Henrik, szereted a stílusát?

Continue Reading..

Akció vadászok figyelmébe!


Egy érdekes oldalt találtam, nem tudom mióta működik, én most fedeztem fel, és úgy tűnik érdemes gyakorta meglátogatni, mert márkás termékéket nagyon kedvezményes áron lehet megszerezni:


ez egy olyan webáruház, ahol mindennap más terméket árulnak jelentős árkedvezménnyel, 24 órán át, a készlet erejéig, tehát érdemes időben lecsapni, ha megtetszik az ajánlott termék :)

ma pl. Givenchy férfi parfüm az akciós kínálat 55% kedvezménnyel, tegnap optikai egér volt, holnap pedig wellness pihenést lehet olcsón venni.

Continue Reading..

PTC-s oldalak



Már annyiszor megfogadtam, hogy abbahagyom, nem kezdek újat, és mégis, mindig próbálkozom velük.
Nem igazán értem magamat sem, hisz csak az időt rabolja, az a pár cent, amit meg lehet vele keresni... hisz ha egyedül csinálod, akkor kell 2-3 hónap is hogy "kemény" 2 dollárt megkeress vele.

és ott vannak a csaló oldalak, amikor az ember csak dolgozik, és a végén kiderül, hogy nem fizetnek, vagy várhat még további 2-3 hónapot a kifizetésre.
mert van egy jó kis oldal, ahol szépen összegyűjtik a scam oldalakat, amivel nem érdemes foglalkozni, de hát miért is nézném meg, és miért is higgyem el, ..... nem, nekem ki kell próbálni.... a csudába!

Te miért foglalkozol PTC-vel, szerinted megéri?

Szerintem csak annak éri meg, aki kikapcsolódásnak használja, vagy talán hirdetésre is jók lehetnek? de PÉNZT keresni, ezzel, nagyon-nagyon nehéz.

Mi a véleményed? Osszd meg velünk!




Continue Reading..

Levél a férjnek - humor



Kedves Férjemnek!

Jöttem hazafelé a garázs előtt véletlen a gázra léptem a fék helyett, a garázsajtó kissé meghajlott, de a terepjáró szerencsére megállt, ahogy az autódnak ütközött.

Igazán nagyon sajnálom, de tudom, hogy megbocsátasz nekem.

Üdvözlettel,

Szerető feleséged

Fruzsika


U.i: a csajod keresett. Terhes.






Continue Reading..

SAJTOS POGÁCSA


Hozzávalók: 50 dkg liszt, 3 dkg élesztő, 1 Rama kocka, 2 tojás sárgája, só, 2 dl tejföl, 5 dkg reszelt sajt,

Elkészítés: A lisztet az élesztővel összekeverjük, majd a margarint belemorzsoljuk. Majd belekeverjük a sót, tojás sárgáját, tejföl és végül a reszelt sajtot is. A tésztát egy órára a hűtőbe tesszük. Később lisztezett gyúrólapon ujjnyi vastagra nyújtjuk. Kiszaggatjuk és tepsire tesszük. A tetejét a tojások felvert fehérjével megkenjük. Tehetünk rá sajtot, szezámmagot, köménymagot. Kicsit még hagyjuk kelni, majd betesszük a sütőbe és készre sütjük.

Continue Reading..

Apsense - social network


Ennek a rendszernek már egy ideje (nem régóta) tagja vagyok, csak mg nem nagyon használtam. Gondoltam, érdemes lenne kicsit jobban megnézni, mit is lehet kihozni belőle. Ha valakinek van bármi tapasztalata, akkor szívesen veszem. Én minden esetre körülnézek benne, mert így, hogy semmit nem csinálok benne, így is növekszik benne egy icipici pénz.



Continue Reading..

Banki munkamorál


Helyszín egy jó nevű bank. A pult egyik oldalán az ügyintéző, másikon egy idős néni. Valami probléma támadt az ügyintézés során, amit a néni nem tudott megoldani, nem tudott rá választ adni. Ekkor elővette kis táskájából a telefonját és próbálta hívni a hozzátartozóját. A hívás azonban nehézséget okozott számára. Talán nem látta jól a számokat, vagy nem tudta előhívni a szükséges nevet? Többszöri próbálkozás után megkérte az ügyintézőt, hogy segítsen neki. Mire a hölgy felháborodott hangon közölte, hogy ő erre nem ér rá és ne rabolja az idejét, látja, hogy mennyien várakoznak. Na, ez a viselkedés már kiütötte nálam a biztosítékot és éppen indultam feléjük, hogy a néninek segítsek telefonálni és megjegyzést intézzek az ügyintéző felé. Ám hirtelen az én sorszámom következett és mennem kellett egy másik irányba a pulthoz, így a ,,banki oktatás" elmaradt. De ami a legjobban bánt azóta is, hogy a néninek nem segítettem. Igen, az én lelkiismeretem rossz, és ha tehetném visszafordítanám a dolgokat. Az ügyintéző azonban nyugodtan alszik, hiszen naponta történik meg vele a fenti eset. Szerencsére velem nem.

Continue Reading..

Pénz nélkül LAPTOP, vagy Plazma TV AJÁNDÉKBA? Csak Napi 15 perc...



Egy remek lehetőség, amit érdemes kipróbálni!

Ez egy nagyon érdekes, egy teljesen új megközelítése az Internetes jövedelemszerzésnek !

Pofon egyszerű, ingyen van, s naponta max.15 percet vesz el az idődből !

Magyar program

Nem kell befizetni, vásárolni SEMMIT! Egy pici IDŐT kér csak a program:
Karácsonyra ajándékozd meg magad egy Laptoppal, LCD tv-vel.
Ez csak kettő a sokféle műszaki cikk és szolgáltatás közül, amit napi 15 perc munkával ajándékként választhatsz magadnak!

Mi a MUNKA:

Minden nap kapsz egy levelet, amiben max 5 link van, a linkekre kattintva magyar reklámokat kell nézni, ha letelt a megadott idő, bezárod az ablakot és kész.

Hogy lesz ebből INGYEN LAPTOP:

Minden megtekintésért pontok járnak. Az alád regisztrált tagok után is pontok járnak. A pontok válthatók be az értékes ajándékokra.

Mennyi IDŐ:

Napi 15 percedbe kerül.

Hogyan lehet GYORSABBAN haladni:

Mindenki jogosult maga alá regisztrálni további tagokat az emailben kapott referencia linken keresztül. Csak küldd tovább a barátaidnak.
A barátaid pontjai után te is kapsz pontot, hogy minél hamarabb tiéd lehessen a kiszemelt ajándék.
Küldd szét: Emailben, közösségi oldalak üzenőfalára.


Mit kell TENNED:


Most az elő regisztráció zajlik! Légy az elsők között!

A számítások szerint, az első egy-másfél hónapban 5-10.000 regisztráció lesz, aztán még 3 hónapon belül további 15-40.000 regisztráció lesz.

- Regisztrálj minél gyorsabban, hogy alád regisztráljanak! 3 napja indult a regisztráció!

- Nem jár semmilyen kötelezettséggel! Regelj be, és küldd tovább a referencia linkedet a barátaidnak.
- ITT REGISZTRÁLJ MOST: >>> Megyek regisztrálni ( fél perc a regisztráció! )


Aztán próbáld ki Április 15-től a programot. Ha nem tetszik akkor 15 percedbe került,

De ha tetszik…?! ....nincs mit veszítened!



Sikeres pontvadászatot!


Continue Reading..

Banner