Havas nem fizetett?


Milliókra perlik Havast - olvasom a cikket, és megdöbbenek, hogy az ismert tanár úr hogy került ilyen helyzetbe? talán az döbbentett meg jobban, hogy nem vette fel telefonját, vajon miért nem mondta el az ő verzióját?

Részlet a cikkből:

Bírósághoz fordul a Híradó Média Kft., amely Havas Henrik honlapját üzemeltette. Állításuk szerint nem elég, hogy tartozásokat halmozott fel náluk, hanem a szerződésből kifarolva más üzemeltetővel állapodott meg.
.......
A Bors információi szerint Havas videóihoz az írott beharangozókat Para-Kovács Imre, a Henrik által sokáig favorizált és kedvelt újságíró készítette. Most neki is tartozik. – Az utolsó havi fizetésemről elküldtem neki a számlát, ami postán keresztül visszaérkezett hozzám. Én ezt úgy fogom fel, hogy ezzel a százötven ezer forinttal támogattam őt, és hozzájárultam a jólétéhez. Biztos nehéz időszakon ment akkor keresztül – mondta az újságíró.

Természetesen szerettük volna megkérdezni az ellenérdekelt felet is, de Havas Henrik szombat óta nem vette fel a telefonját munkatársunknak.

Teljes cikk: borsonline.hu



Mit gondoltok a témáról?
Szimpatikus számodra Havas Henrik, szereted a stílusát?

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Banner