Magyarországon először


Magyarországon először nálunk:

Hivatalos tanúsítványt adó
Közösségi Média Menedzser –
Social Media Manager képzés!

Teljes gyakorlati képzés távoktatásban, egyéni időbeosztás szerint!!!

Ez a képzésünk jelenleg nem rendelhető.

ÉRDEKEL, MIKOR TUDSZ ÚJRA JELENTKEZNI RÁ?
GÖRGESS AZ OLDAL ALJÁRA, ÉS
KERÜLJ FEL A VÁRÓLISTÁRA!

Fontos! A várólistára való feliratkozás nem egyenértékű a jelentkezéssel, és nem von maga után fizetési kötelezettséget.

Azonnal alkalmazható, hatékony, naprakész tudás akár a nulláról indulva a profi szintig!

Közösségi média menedzser - Social Media Manager

Hagyjuk a körítést, lássuk a lényeget!

Ismersz. 4 év alatt építettem fel a Honlapra Fel!-t, ami mára az egyik legmeghatározóbb szakmai honlap az online marketing és SEO szakmában. Nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta 300-500 ezer emberhez jutok el.

link-kereso.hu

A közösségi média területén a Honlapra Fel! YouTube csatornája ma már a legnézettebb magyar online marketing csatorna, 8 hónap alatt felépítettem Magyarország legelső 10 ezer követővel rendelkező online marketing és keresőoptimalizálás témájú szakmai Instagram oldalát, és több száz kisvállalkozót tanítottam meg a Pinterestről hús-vér látogatókat szerezni a honlapjukra, és így több vevőt elérni.

A személyes és online képzéseimen már több, mint 2000 embert képeztem sikerrel a keresőoptimalizálás, online marketing, közösségi média különböző területein. Mindezt otthonról, három gyermek mellett (!) építettem és építem, sikerrel.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt a közösségi média és PR szakmai tudást, ami mögöttem van!

Ismerd meg a 21. század egyik legfelkapottabb területét!

Igaz rád akár csak egyik is az alábbiak közül?

  • Szeretnél egy jól hangzó, korszerű, 21. századi tudást, és szívesen dolgoznál a közösségi médiával.
  • Gyakorlati, használható közösségi média tudást keresel.
  • Valódi, kézzel fogható eredményeket szeretnél végre a közösségi média tudásoddal.
  • Otthonról szeretnél dolgozni, és versenyképes tudást keresel ehhez.
  • Szeretnéd a közösségi média minden technikai részletét megtanulni.
  • Szeretnél kiképezni egy valóban eredményes közösségi média menedzser kollégát a saját vállalkozásodban.
  • Keresed azt a forrást, ahol akár a nulláról indulva naprakész és gyakorlati tudást kaphatsz a közösségi média platformokról.
  • Szeretnél a tudásodról egy hivatalos tanúsítványt is.

Ha csak egyik pont is igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz!

Hogyan tudok Neked is segíteni?

Szilágyi Balázs

Szilágyi Balázs vagyok, 1994. óta az online és offline marketing területén dolgozom.

  1. után 4 év alatt építettem fel a Honlapra Fel!-t, ami mára az egyik legmeghatározóbb szakmai honlap a SEO szakmában.

Hobbim a főzés, Nem egy ismert blogom és vlogom van, ezekkel havonta 300-500 ezer emberhez jutok el.

A személyes és online képzéseimen eddig több, mint 2000 embert képeztem sikerrel az online marketing különböző területein.

Most itt az idő, hogy teljes egészében átadjam neked azt a közösségi média tudást, ami mögöttem van!

Várlak Téged is a gyakorlatorientált, érthető social media manager képzésemen! Jelentkezz az oldal alján!

Így segítek neked

Elindítom Magyarország első, kifejezetten gyakorlatorientált és eredményorientált, otthonról is elvégezhető(!), hivatalos tanúsítványt adó Közösségi média menedzser – Social media manager tanfolyamát.

Csak a lényeget fogod megtanulni, amire szükséged van, hogy ezen a felkapott területen valódi eredményeket érj el.

Az indulástól függetlenül bármikor tanulhatsz. A zárt online felületünkön folyamatos elérésed lesz a videós anyagokhoz. Ha csak később kezdesz, az sem gond. Te szabod az időbeosztást.

Az alapoktól, nulláról indulunk, mert annyi félinformáció és fölösleges, hasznavehetetlen tudás van a social media témájában, hogy ha bármit elhallgatnék előled, legfeljebb félkarú óriás lehetnél.

Olyan eszközöket fogsz megtanulni egészen a nulláról indulva a profi szintig, amelyekkel eredményt tudsz elérni a saját vállalkozásodnak vagy azoknak a cégeknek, akiknek vállalkozóként dolgozni fogsz.

Naprakész információt, lézerpontosan alkalmazható technikákat fogsz megtanulni a közösségi média területén, és ennél még sokkal többet…

Ez egy érthető, gyakorlatorientált képzés. A végén nem csak egy adag jegyzeted lesz, hanem azonnal alkalmazható, gyakorlati tudásod. A részleteket lásd lejjebb.

És még “papírt” is kapsz! Mivel 2020 októberétől hivatalosan is bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2020/004603) lettünk, így hivatalos tanúsítványt is kaphatsz a tanfolyam elvégzéséről. Ennek feltétele, hogy megadj néhány plusz személyes adatot (erről lejjebb), illetve hogy teljesítsd az ellenőrzésként kiszabott feladatokat.

Közösségi média menedzser - social media menedzser képzés

Mit fogsz lézerpontossággal megtanulni a Közösségi média menedzser – Social media manager tanfolyamon?

A konkrét részleteket egy kicsit lejjebb találod, most nézzük azt, hogy hogyan áll össze a nagy kép számodra!

A célom az, hogy a legjobb, legtökéletesebb gyakorlati közösségi média képzésben részesülj. Az a célom, hogy a gyakorlati tudásodnak köszönhetően akár a tanfolyam elvégzése után azonnal, vagy még a képzés alatt valódi eredményeket és ügyfeleket tudj szerezni a közösségi média területén. Négyféle módon fogod tudni a tudásodat kamatoztatni:

  • Saját vállalkozásodban hasznosítod az itt tanultakat.
  • Közösségi média menedzserként más cégek kommunikációját viszed – erre nagyon nagy igény van, vállalkozóként ráadásul otthonról, a saját időbeosztásod szerint fogod tudni ezt a szolgáltatást nyújtani! Vagy könnyebben elhelyezkedhetsz alkalmazottként is, mert erről a képzésről hivatalos tanúsítványt is kaphatsz.
  • Saját közösségi média tanácsadói szolgáltatást vállalsz.
  • Közösségi média menedzser munkatársat tudsz kiképezni a saját vállalkozásod számára. Ez egy gyakorlatorientált képzés, és ha te már nem szeretnél ezzel foglalkozni, akkor ez a legjobb hely, ahol egy új kollégát be tudsz tanítani valódi eredmények elérésére!

A képzés során nem csak a sikeres közösségi média jelenlét gyakorlati fogásait tanulod meg, de azt is, hogy ezt hogyan érheted el akár otthonról is, vállalkozás keretében.

Az igazság az, hogy én ugyan nem tudok garanciát vállalni arra, hogy kapsz majd otthonról végezhető Közösségi média menedzser megbízást, de a tapasztalatunk szerint egyre több vállalkozás hajlandó ebben a formában is kiadni a social media feladatokat egy valóban hozzáértő alvállalkozónak.

FONTOS!!! Mi is így dolgozunk – mindenki otthonról.

Gyakorlati tudás

Nincs eredményes közösségi média jelenlét valódi, életképes gyakorlat és gyakorlati tippek nélkül.

Ezért a Honlapra Fel! Közösségi média menedzser – Social media manager képzés nagy mértékben valós életbeli, éles gyakorlati tapasztalaton alapul.

A gyakorlati részt 2 különböző módon fogod megkapni:

  • Saját vagy kitalált vállalkozás teljes közösségi média jelenlétét fogod felépíteni és folyamatait kezelni a képzés ideje alatt.Ha van saját vállalkozásod, vagy tervezel ilyet, akkor annak a közösségi média jelenlétét fogod felépíteni. Ha nem szeretnél ilyet, akkor egy kitalált vállalkozásét fogod a gyakorlati képzés keretében online felépíteni. Ha esetleg már van ügyfeled, akkor az ő közösségi média felületeivel is dolgozhatsz!
  • Mastermind program. Ez csak neked, csak veled, a te gyakorlati kérdéseidre, problémáidra. A zárt Facebook csoportunkban kollégáinktól és más közösségi média menedzserektől és online marketingesektől rengeteg segítséget tudsz kapni.

Hivatalos tanúsítványt adó Közösségi Média Menedzser képzés

Mivel 2020 októberétől az állam felé hivatalosan bejelentett felnőttképzők (nyilvántartási szám: B/2020/004603) lettünk, ezért néhány tanfolyamunk már hivatalos tanúsítványt adó képzés lett. A tanfolyam elvégzéséről így tanúsítványt is kaphatsz majd. Ezzel a papírral igazolni tudod azt, hogy valóban elvégezted a képzést, megszerezted a tudást, és képes vagy különböző közösségi média menedzser feladatok elvégzésére.

Ehhez azonban tőled is egy kicsit többet kell kérnünk. Mivel az állam felé adatszolgáltatási kötelezettségünk van, ezért több olyan személyes adatot is kell tőled kérnünk, amit korábbi képzéseinken nem kértünk. Így például a születési hely és idő, lakcím stb. Ezeket jelentkezés után egy saját jelszóval ellátott felhasználói felületen tudod majd megadni. Illetve ugyanezen a felületen tudod majd elfogadni a felnőttképzési szerződést is, ami szintén szükséges ahhoz, hogy részt tudj venni a hivatalos tanúsítványt adó Közösségi Média Menedzser képzésünkön.

Ezen felül a hivatalos tanúsítvány megszerzéséhez teljesítened kell az ellenőrző feladatokat is (lásd lejjebb).

Ellenőrző feladatok teljesítése

Alább vázlatosan el tudod olvasni az Közösségi Média Menedzser alap- és haladó képzés tematikáját. Mindkét képzés nagyobb blokkokra van felosztva, az ellenőrző feladatokat minden nagyobb blokk után megkapod. Te döntöd el, hogy ezeket folyamatosan megcsinálod és elküldöd nekünk, vagy pedig a végén csinálod meg egyben a feladatokat, és így küldöd el nekünk ellenőrzésre. Ami fontos, hogy a tanfolyam indulásától számítva 5 éven belül kell elküldened ezeket az anyagokat nekünk.

Fontos még ehhez elmondani, hogy az ellenőrzési feladatok teljesítése nem feltétlenül kötelező. Ha azonban a tanfolyam elvégzése után szeretnéd megkapni a hivatalos tanúsítványt a Közösségi Média Menedzser képzésről, akkor igen. Ez a te döntésed. Ha szeretnéd, vagy szükséged van a papírra, akkor az ellenőrző feladatokat is el kell küldened.

 

 

 

Continue Reading..

Banner