SAJTOS BUBORÉK

SAJTOS BUBORÉK

Hát ez az ami nem tud nálunk soha kihűlni. Egyből elfogy, amint kiveszem a tepsit.

Hozzávalók: 3 dl tej, 16 dkg liszt, 8 dkg margarin, 3 tojás, 1 tömlős krémsajt, 20-25 dkg reszelt sajt, só.

Elkészítés: A tejet, margarint felforralom, belekeverem a lisztet. Addig keverem, amíg ez a massza el nem válik az edény falától. Ha ez kihűlt mehet bele a só, a tojás, a krémsajt. Egy tepsit kizsírozok. Vizes kanállal 4-5 cm átmérőjű halmokat rakok a masszából, a tetejét alaposan megszórom reszelt sajttal. Előmelegített sütőben kb. 175 fokon szép pirosra sütöm. Kiveszem a sütőből, és kb. 5 perc múlva mind elfogy, lehet mosogatni.

3 megjegyzés:

  1. Biztos finom! kifogom próbálni.

  2. Ez nagyon jónak tűnik! Kipróbálom.

  3. Nem fogjátok megbánni!

Megjegyzés küldése

Banner