Sqip LEENDÖ MEGA HÁLOZAT

 A SQIP első “nagy dobása” (az 1. menet) - amivel példa nélküli gyorsasággal érte el, a jelenlegi több százezres tagságát - az a regisztráció mellé adott ajándék (ingyenes) 100 darab részvény (PEPs). Ezekből még mindíg van, de MÁJUS 24.-én lezárták és nem adnak többet a regisztráció mellé!.


Az 1. menet még véget sem ért, és itt a következő “nagy dobás”, a SQIP Booster program, ami egyesíti magában a középtávű befektetést, a rendszeres, tisztességes, kivehető, elkölthető, visszaforgatható jövedelemszerzés lehetőségével.


Ami a legjobban tetszik benne, hogy NEM KÖTELEZŐ !!!


A legtöbb online mlm üzlet marketing terve (kifizetési szabályzat) előírja, hogy a kitartó, lelkes munkával megkeresett jutalékod csak akkor kerül kifizetésre, ha a meghatározott kötelező havi vásárlást is teljesítetted. Ezt én még abban az esetben sem tartottam korrekt dolognak, ha az adott terméket/szolgáltatást egyébként hasznosnak ítéltem. Ha szükségem van rá úgyis vásárolok annyit, amennyi kell, akkor amikor elfogy, vagy akkor ha van rá pénzem. Gyakran előfordul, hogy az egyébként szorgalmas, lelkes és kitartó tagok, munkatársak, e miatt a kötelezettség miatt maradnak el idővel.


A SQIP Booster előfizetés nem kötelező,


és nem feltétele az egyéb megszerzett jutalékod kifizetésének!!!


Ahhoz bőven elegendő, ha az ingyenesen kapott PEPs-eket benn hagyjuk. Azért ez nem olyan nagy áldozat, hiszen nem került semmibe, ráadásul az értéke annak is folyamatosan csak emelkedik. ha pénz kell, akkor inkább a jutalékhoz érdemesebb nyúlni.


Ha figyelembe vesszük, hogy 2009. május 24.-én megszűnik a regisztrációhoz adott ingyenes 100 darab részvény (PEPs), és megszűnik a napi árfolyamon, 50 és 100% bonusszal vásárolható részvényeladási akció is, akkor egyenlőre a SQIP BOOSTER program biztosítja csak azt a lehetőséget, hogy igen kedvező módon juthass saját részvényekhez.


Válság van, ezt nem felejthetjük el. Én azonban úgy vagyok vele, hogy nem az a 5-9.000.-Ft fog életben tartani, amit nem fizetek ki minden hónapban, egy ilyen kecsegtető lehetőségre. (de ez csak az én véleményem, a saját körülményeim mérlegelése alapján)


Szóval, …


Lehet előfizetni is, és lehet minden hónapban meghosszabbítani is ezt a tagságot.

****A havi előfizetés (recurring subscription), vagy a havonkénti meghosszabbítás (30 day membership) választható összege:

"booster 2" -nél 30 EURO/hónap**/100 darab részvény (PEPs) és** “booster 1”-nél 15 EURO/hónap/50 darab részvény.


Ez egy diszkontált, rögzített ár. Mindig ennyibe fog kerülni, és mindig 100, illetve 50 darabot kapsz érte, amíg fut ez a program.

Minden hónapban csak 30, illetve 15 EURO-t kell fizetned a 100, vagy az 50 darab részvényért.

Ezekért az „autoship”-ekért (havi automatikus vásárlásokért) is, vagy a havi meghosszabbításokért is jár jutalék, meghatározott rendben, 10 szint mélységig.

A csoportodban 10 szint mélységben és végtelen szélességben keletkező minden előfizetésért, illetve minden meghosszabbításért, 2,5 EURO-t írnak jóvá a “booster 2” esetében, és 1 EURO-t a “booster 1” esetében a “Commission” jutalékszámládon, amit, ha összesen meghaladja a 20 EURO-t, akkor szabadon felhasználhatsz, kivehetsz, elköltheted, vagy részvényre konvertálhatod.

Ennek a jutaléknak - de csak ennek! - viszont feltétele, hogy Te magad is előfizetője legyél! ( Értsd úgy, hogy ez egy rendszer a rendszerben. Nem kötelező, de ha nem fizetsz elő rá, akkor miért akarnál részesülni belőle?)

Én láttam egy levezetést arról, hogy mennyi összegre jöhet ki, ha mindössze 2 közvetlen csapattagod fizet elő, és nekik is csak 2 közvetlen társuk, és nekik is, és így tovább 10 szint mélységig. Magam is utána számoltam …, nem írom le ide az eredményt. Nehéz lenne elsőre elhinned. Inkább nézz utána a web-irodádban te magad (első sor, jobb oldali modul “Calculator”).


Az a szép benne, hogy mi magunk is, az előfizetők is, csak nyertesei lehetünk ennek a programnak. Ha megteheted előfizeted, ha nem, akkor még mindíg ott vannak/lesznek az egyéb jutalékra jogosító lehetőségek.


És, ha mindez még nem elég …


Mivel a jövőre építve gyűjtögetsz, befektetsz, azaz mindig lesz a birtokodban részvény (PEPs), így akár ha kedved van, és teszel is érte valamit, és folyamatosan keletkezik jutalékod is, akkor jogosult vagy azok folyamatos lehívására (kifizetésére) is.


Továbbá jogosult vagy a rendszeres osztalék kifizetésre is, a mindenkori birtokodban lévő részvények mennyisége után. Minél több részvényed van, annál több lesz az osztalékod is.


Szóval, kár ezt tovább ragozni, ha csak egy picit is belegondolsz, nem rossz üzlet 0,30 EURO-ért PEPs-et kapni. Arról nem is beszélve, hogy mindegy mennyire megy fel az értéke a következő hónapokban, akkor is megkapjuk a PEPs-et minden hónapban, 0,30 EURO árfolyamon, addíg amíg a BOOSTER program fut.


Ez még akkor is igen kedvező ajánlat, ha csak mint befektetésként gondolunk rá, és nem tudjuk meddig tart ez a lehetőség, és a megszerezhető jutalékokkal nem is számolunk.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Banner