Safelist

A SafeList-ek olyan progik, amik segítségével egyszerre több száz levelet lehet kiküldeni. A legtöbb ilyen cég már regizéskor ad annyi credit-et, hogy napokig tudunk belőle dolgozni. Az ugyanis limitálva van, hogy egy nap hány levél mehet ki. És 2 óránként csak egyszer lehet küldeni. Regizéskor meg kell adni egy contact e-mailt, ahova az aktiváló levél is jön,valamint később ide jön hetente 1-2 levél, amit érdemes kinyitni, és az "click here to earn credit"-re kattolni, mert ezek sok creditet adnak. Ez a levél vége felé található. A másik e-mail cím, amit meg kell adni,jó ha egy olyan gmail-es, amit az ember csak erre tart fent. Mert ide százával érkeznek majd levelek.Ha nagyon kell credit, akkor lehet ezeket is nyitogatni, de ezek csak 40-50-et adnak.
Itt van pár safelist-program, amiket én használok:








És, hogy mire jók ezek? Ha szeretnél ref-eket szerezni, akkor arra nagyon jó. Naponta kiküldesz 2000-2500levelet, ha csak pár száz megnézi,és csak naponta egy regizik valamelyik programodba alád, akkor már megérte. csak el kell döntened,melyik progidat szeretnéd népszerűsíteni. Én most a PTC-ket reklámozom.

2 megjegyzés:

  1. Ezeket még nem ismerem, ezekhez azonban gondolom, nem árt, ha tud az ember angolul, hogy megírjuk a levelet, - lehet kipróbálom majd valamelyiket.

  2. Az utolsónak legegyszerűbb a kezelő felülete, azt nagyon ajánlom. Elég ám egy két soros levél is. Mondjuk a reklámozandó weblap első oldaláról valamit kimásolsz, és a reflinkedet beteszed.

Megjegyzés küldése

Banner